Albert Heijn Rokkeveen

Albert Heijn Rokkeveen

Geachte klanten van Albert Heijn Rokkeveen,

Welkom op de Pagina van onze winkel.

Albert Heijn Rokkeveen is voor veel van onze klanten niet alleen een plek om de dagelijkse boodschappen te doen, maar ook echt een buurtsupermarkt met veel vaste klanten. Een plek waar men even een kopje koffie komt drinken en er voor onze jonge klantjes altijd een plakje worst te krijgen is. Dit koesteren wij en vinden wij erg belangrijk. Door de vaste gezichten in de winkel en de betrokken en klantvriendelijke medewerkers die wij in dienst hebben, willen wij onze Albert Heijn persoonlijk maken en u als klant altijd tevreden de winkel laten verlaten.

Heeft u een keer geen zin om met zware boodschappen te sjouwen? Maak dan eens gebruik van ons Pick Up Point, deze bevindt zich in ons magazijn. U bestelt uw boodschappen online en haalt ze op maandag, donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 16-19 op. U kunt zelf aangeven wanneer u de boodschappen op wilt komen halen. Wij zetten de boodschappen voor u in de achterbak van uw auto. Ideaal toch?

Samen met mijn 208 collega’s streven wij hier elke dag naar en proberen wij het iedere dag een beetje beter te doen. Voor elk probleem is er een oplossing. Heeft u tips, dan horen wij dat graag!

Tot ziens!

Eline Looijaard

Supermarktmanager