Verenigingendag in Winkelcentrum Rokkeveen

Op zaterdag 7 september aanstaande organiseert Winkelcentrum Rokkeveen van 12.00 tot 16.00 uur een gezellige verenigingendag.

Een groot aantal verenigingen uit de regio Zoetermeer brengt tijdens deze dag hun vereniging onder de aandacht van het winkelend publiek. Een dag voor jong en oud! Op de pleintjes buiten en binnen vindt van 12.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma plaats met optredens van dans, zang, sport en andere vrijetijdsbesteding. Leuk om aan de start van een nieuwseizoen om zoek te gaan naar een nieuwe sport of invulling van vrijetijdsbesteding.

De deelnemende verenigingen richten een kraampje in waar u terecht kunt voor meer informatie. Ook zijn er diverse demonstraties waar u naar kunt kijken of actief aan kunt meedoen zoals, badminton, bridge, dans, zang, klimvereniging en nog veel meer.

Twee koren verzorgen een spetterend optreden op het middenplein in het winkelcentrum en buiten worden leuke, verrassende dansoptredens gegeven.

Er hebben zich al meer dan 12 verenigingen opgegeven, maar is er nog ruimte voor meer gezelligheid en demonstraties. Staat uw vereniging hier niet bij en wilt u ook nog graag deelnemen aan deze dag met uw vereniging? Aanmelden kan nog steeds via info@blitz-events.nl.

Verenigingendag Rokkeveen